Projectleider van verschillende productieprojecten

Inhoud van het werk

"Ik ben projectleider van verschillende productieprojecten. Ik werk nu 9 maanden bij Oasen en doe op het moment twee projecten gezamenlijk met het team. We zijn bijvoorbeeld bezig met de inrichting van een nieuw winveld (een veld waaruit water wordt gewonnen) en een aantal winputten. Het gebied is te smal om voor de toekomst water te voorzien, dus we gaan het gebied uitbreiden en winputten verplaatsen om zo het probleem op te lossen.

Wat ik leuk vind aan mijn werk is dat het uitdagend is. Ik moet kritisch zijn en dat past goed bij mij. Elk project is anders. Ieder project heeft een eigen team en ik sta vaak in contact met verschillende stakeholders. Dat maakt mijn baan ontzettend afwisselend."

Een bijdrage leveren aan de maatschappij

Niet alleen aan het werk voor deze generatie

"Ik surf vaak in Scheveningen. Er is voor mij niets mooiers dan buiten te zijn en contact te hebben met de natuur. Ik kom uit het Baskenland en ik ben altijd in contact met de zee geweest. Daar komt mijn passie voor water vandaan. Ik heb watertechnologie gestudeerd in Nederland en wil graag zowel in mijn werk- als privéleven met water bezig zijn. Het is voor mij belangrijk dat ik een bijdrage lever aan de maatschappij zodat de komende generaties ook kunnen genieten van water zoals ik dat doe."
Oasen illustratie

Ons water is bijzonder

Oasen maakt drinkwater voor 750.000 mensen en 7.500 bedrijven, in 21 gemeenten. We leveren jaarlijks in totaal zo’n 46 miljard liter drinkwater aan onze klanten. Hiervoor gebruiken we zeven zuiveringsstations en acht pompstations.

De wereld is je werkplek

"We hebben verschillende locaties bij Oasen dus ik kan als projectleider overal werken. Thuis werken is een optie en ze zijn daar erg flexibel in. Ik houd van surfen en als ik zie dat het goed weer is kan ik eerder beginnen zodat ik na mijn werk nog een golf kan meepakken op het strand. Qua ontwikkeling worden we door Oasen erg gestimuleerd om een opleiding te doen naast het werk. De opleiding hoeft niet eens direct in het belang van Oasen te zijn, maar kan ook alleen voor jouw persoonlijke ontwikkeling goed zijn. Dat vind ik mooi."

Oasen stimuleert je ontwikkeling. Dat vind ik mooi

Gericht op samenwerking

"Oasen is een heel mooi bedrijf. Ik heb bij veel commerciële organisaties gewerkt en het is hier echt anders. Er is veel minder concurrentie onderling bij collega’s en alles is veel meer gericht op samenwerking. Alles is goed en duidelijk ingericht om zo goed mogelijk met water om te gaan.

Ik ben trots op het gestructureerde werken bij Oasen en dat mensen mij vragen stellen voor mijn expertise. In mijn team heerst er een goede sfeer en dat vind ik heel fijn. Ik leer heel veel binnen mijn afdeling door de samenwerking en iedere dag vind ik het gaaf om naar kantoor te komen. De deur is altijd open bij iedereen."

De deur is altijd open, bij iedereen

Verhalen van Oasen medewerkers

‏‏‎