Bij Oasen kan je alle kanten op

Uitdagingen in ieder werkgebied

In het Groene Hart van Nederland zuivert en transporteert Oasen jaarlijks zo’n 46 miljard liter drinkwater. We zorgen dat er elke dag betrouwbaar en helder drinkwater uit de kraan komt bij de ruim 750.000 inwoners in ons voorzieningsgebied.

Hoe krijgen we dat voor elkaar? Daar komt meer bij kijken dan je wellicht denkt...

Ontdek je mogelijkheden

Je kan alle kanten op

Meer dan 270 betrokken collega's werken dagelijks aan onze drinkwatervoorziening. Collega's hebben elk hun eigen discipline en leveren zo een belangrijke bijdrage voor de volksgezondheid in de regio.

Voordat het schoon en helder uit de kraan komt, maakt het drinkwater een lange reis. Water dat via de oevers van de rivier de grond in is getrokken, pompen we naar boven met winputten. Daarna gaat het oevergrondwater naar het zuiveringsstation waar er met de beste technieken drinkwater van wordt gemaakt. De Technisch Bedrijfsvoerder is daar dagelijks mee bezig.

Dit drinkwater transporteren we naar klanten via ons leidingnetwerk. Onderhoud en reparatie van leidingen is het werk van onze drinkwatermonteurs. Het hele proces van winput tot aan de watermeter bij de klant is geautomatiseerd en wordt via onze ICT-afdeling ontwikkeld en ondersteund. We zetten data in ter verbetering van het drinkwaterproces.

Projectmanagers voeren de grotere vervangings- en vernieuwingsvraagstukken uit.

Actuele vacatures