Werkvoorbereider, engineer en ook projectleider

Inhoud van het werk

"Mijn werk is multifunctioneel. Ik ben werkvoorbereider, engineer en ook projectleider. Ik doorloop de projecten dus volledig van A tot Z. Het is een veelzijdige baan en dat maakt mijn werk uitdagend en leuk. In een project heb ik met veel verschillende stakeholders contact, zoals de gemeente en andere partners waarmee wij samenwerken. Mijn energie haal ik uit de dynamiek in mijn baan zoals het leiden van meerdere projecten tegelijk en het schakelen tussen deze projecten. Daarnaast mag ik meepraten over veranderingen."

Werk met maatschappelijke impact

"Het is een plek waar veel gemotiveerde mensen werken die serieus met hun vak bezig zijn en waar je overal binnen kan vallen om je informatie te halen. Er werken heel veel leuke en slimme mensen en dat maakt het werk extra leuk. Ook dat mijn werk maatschappelijke impact heeft is voor mij belangrijk."
Oasen illustratie

Ons water is bijzonder

Oasen maakt drinkwater voor 750.000 mensen en 7.500 bedrijven, in 21 gemeenten. We leveren jaarlijks in totaal zo’n 46 miljard liter drinkwater aan onze klanten. Hiervoor gebruiken we zeven zuiveringsstations en acht pompstations.

"Er staat niemand met een stopwatch bij de deur"

Zelf je werk indelen

"Ik vind het heel fijn dat Oasen flexibel is met de werktijden. Als ik om 8 uur naar mijn werk wil vertrekken maar eigenlijk nog een kwartiertje op mijn basgitaar wil spelen dan kan dat. Dat is een heerlijk gevoel. Met mijn teamleider heb ik bepaalde tijden afgesproken en binnen die tijden heb ik de vrije keuze. Er staat niemand met een stopwatch bij de deur kijkend of je wel op tijd binnenkomt.

In mijn werk bepaal ik ook zelf hoe ik mijn werk indeel binnen mijn verantwoordelijkheden. Wat ze bij Oasen belangrijk vinden is dat je niet na werktijd en in het weekend werkt. Zo blijft je privéleven ook echt privé."

Op eigen kracht

"Ik ben trots op eigenlijk alles wat ik tot nu op eigen kracht bereikt heb. Het mede opstarten van een bedrijf en daar de functies van teamleider en bedrijfsleider heb mogen invullen is daar een voorbeeld van. Maar ook dat ik op mijn 49e ontslag heb genomen met het vertrouwen dat er iets op mijn pad zou komen. Wetende dat dit een financiële aderlating zou zijn maar daar nooit een moment spijt van heb gehad. En dat ik zojuist geslaagd ben voor mijn opleiding waterdistributie!"

Zojuist geslaagd voor de opleiding waterdistributie

Verhalen van Oasen medewerkers

‏‏‎