Ben jij klaar voor de volgende stap in je loopbaan?

Bij Oasen zijn we op zoek naar versterking. Recentelijk heeft Oasen een organisatieontwikkeling doorgaan waardoor er diverse leidinggevende rollen zijn ontstaan, oftewel de teammanagers. Bij Oasen werken we aan een vitaal product in onze regio: het natuurlijke, mooie drinkwater uit de kraan. Wij zoeken leidinggevende die samen met ons willen zorgen dat ons onberispelijke drinkwater uit de kraan blijft stromen.

Wie zijn wij?
We zijn het drinkwaterbedrijf van het Groene Hart en omgeving, onze missie is om voor 800.000 inwoners in ons voorzieningsgebied verrassingsvrij drinkwater te leveren van hoge kwaliteit, met een service voor onze klanten die daarbij past. Met zo'n 270 collega's vanuit uiteenlopende disciplines maken we van die missie een realiteit. Ontdek meer over ons mooie drinkwaterbedrijf!

Werken bij Realisatie & Onderhoud

Drinkwater moet niet alleen voor vandaag gegarandeerd zijn, maar ook in de toekomst. Daarvoor is het zaak om onze infrastructuur in een uitstekende conditie te houden en te verbeteren. Hier draait het om bij de sector Realisatie & Onderhoud. Of het nu gaat om grote of kleine drinkwaterleidingen, onze 7 productielocaties of de Informatietechnologie: collega’s van Realisatie & Onderhoud voeren deze projecten uit en beheren de systemen. Daarbij wordt het steeds belangrijker om dit in samenwerking en afstemming te doen met onze partners. In ruim twee minuten vertelt sectormanager Wendy van Hamburg meer over Realisatie & Onderhoud.

Werken bij Klant & Bedrijfsvoering

Het dagelijkse werk van de sector Klant & Bedrijfsvoering gaat om de essentie van het bedrijf: zorgen dat er 24/7 drinkwater uit de kraan komt bij een tevreden klant. Dat betekent dat we er staan bij lekkages van leidingen en storingen bij productielocaties. En wanneer klanten een vraag hebben, ze altijd terecht kunnen bij ons. Zo bewaken we de continuïteit van de waterlevering en zorgen we dat klanten ook onze dienstverlening als onberispelijk ervaren. Sectormanager Bas Bouwman vertelt je meer over Klant & Bedrijfsvoering.

Werken bij Assetmanagement & Technologie

Bij Oasen zijn nieuwe projecten altijd in zicht aan de horizon. Of het nu gaat om vernieuwingen van onze productielocaties, ons leidingnetwerk of onze ICT-systemen. Daarbij is het belangrijk om prioritering aan te brengen, zodat we de juiste projecten in de juiste volgorde uitvoeren. Daar gaat de sector Assetmanagement & Technologie over. Het tweede belangrijke aspect van de sector is de bewaking en verdere verbetering van de kwaliteit van ons drinkwater. Van het moment dat we het water oppompen langs de oevers van de Lek, en via de verschillende zuiveringsstappen geleverd wordt aan onze klanten, wordt het drinkwater constant gemonitord. Daarnaast werken we continu aan nieuwe en innovatieve manieren om op een nog betere, duurzamere en efficiënte manier toekomstbestendig drinkwater te maken. Sectormanager Peter Wessels vertelt over de sector Assetmanagement & Technologie.

Werken bij Finance & Operations

Oasen is een maatschappelijk bedrijf voor de volksgezondheid in de regio. Klanten kunnen niet kiezen voor hun drinkwaterbedrijf. Dat brengt verantwoordelijkheid met zich mee. We willen de drinkwaterprijs zo laag mogelijk houden, en toch investeringen doen om de drinkwaterlevering te kunnen garanderen. Daarbij is het ondertussen de uitdaging om ook aan de wet- en regelgeving vanuit de overheid te voldoen. In de sector Finance & Operations draait het om die balans. Ook zetten collega's in deze sector zich in op het gebied van juridische zaken, vergunningen, kwaliteitsmanagement, duurzaam inkopen en crisisbeheersing. Door in te spelen op ontwikkelingen zijn we klaar voor de uitdagingen van morgen en verder. Sectormanager Ronald Both vertelt je meer over de sector Finance & Operations.

Hard werken voor altijd onberispelijk drinkwater

Medewerkers bij Oasen zijn mensen die zich verbonden voelen met elkaar en met het product drinkwater. Ervoor zorgen dat onze klanten altijd onberispelijk water uit de kraan krijgen, daar werken we graag hard voor. Dat doen we door onze processen en kwaliteitscontroles goed op orde te hebben, maar ook door bezig te zijn met innovaties van het zuiveringsproces en het leidingnetwerk.

Klantgericht, sociaal, bescheiden, echtheid en verbinding zijn al heel lang belangrijke kwaliteiten binnen Oasen. Daarnaast vraagt de huidige tijd ook om kostenbewustzijn, resultaatgerichtheid en zakelijkheid.


Meer dan een werkgever
Oasen vindt het belangrijk dat je je goed voelt en biedt daarom prima arbeidsvoorwaarden. Daarnaast krijg je ook nog korting op bepaalde verzekeringen, een goede pensioensregeling en overige vergoedingen zoals een vitaliteitsbudget.

Daarnaast is het mogelijk om een deel van je arbeidsvoorwaardenpakket zelf samen te stellen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om extra vakantiedagen te kopen.

"Oasen is een plek met veel gemotiveerde mensen die echt met hun vak bezig zijn"